Traficul aerian internaţional de pasageri a scăzut cu 89% în februarie, faţă de aceeaşi lună a anului 2020, în condiţiile în care numărului cazurilor de Covid-19 a revenit la creştere, şi nu există încă semne de redresare a sectorului aviaţiei, a anunţat, miercuri, noul director general al Asociaţiei Internaţională a Transportului Aerian (IATA), Willie Walsh, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Traficul internaţional de pasageri a scăzut cu aproape 89% şi nu prezintă semne de redresare în mediul actual”, a declarat miercuri Walsh.

Noul şef al IATA, fost director general al IAG, compania mamă a operatorului aerian British Airways, , a făcut declaraţiile la primul său briefing de presă de la preluarea funcţiei de director general asociaţiei, la începutul lunii aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.