Un bărbat de 52 de ani din municipiul Buzău, suspectat că a întreţinut relaţii sexuale cu trei minore, pe care ultrior le-a şantajat, a fost reţinut în urma unor percheziţii. El este cercetat pentru agresiune sexuală, act sexual cu un minor şi şantaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Buzău, în urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu trei tinere minore, din aprilie 2020 până în prezent. Ulterior, bărbatul le-ar fi ameninţat pe fete cu publicarea unor imagini compromiţătoare sau mesaje pe reţelele de socializare determinându-le să continue relaţia cu el.

În urma percheziţiilor au fost ridicate probe - înscrisuri, fotografii şi medii de stocare, bărbatul fiind rţinut pentru 24 de ore. El este cercetat pentru agresiune sexuală, act sexual cu un minor şi şantaj.

Surse apropiate anchetei spun că nu este exclus ca activitatea infracţională a bărbatului să fi afectat mai multe minore, însă doar cele trei au fost deocamdată identificate.

Bărbatul  de 52 de ani a fost condamnat în anul 2003 la 15 ani de închisoare, după ce ar fi violat o tânără de 19 ani care ulterior s-ar fi sinucis aruncându-se de pe podul de la Mărăcineni în apele râului Buzău. El a executat 11 ani de închisoare după care a fost eliberat şi a solicitat în 2013 revizuirea cauzei întrucât se considera nevinovat. Magistraţii Curţii de Apel Ploieşti i-au respins acţiunea în anul 2014.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.