Prim-ministrul Florin Cîţu a afirmat că execuţia bugetară pe primele două luni şi cea preliminară pe luna martie arată o creştere a cheltuielilor de personal. „I-am cerut ministrului Finanţelor să prezinte în şedinţa următoare o extrapolare, pe baza execuţiei bugetare a cheltuielilor de personal până la finalul anului pentru toţi ordonatorii de credite”, a precizat premierul care a adăugat că există o limită 110 miliarde lei în buget care nu va fi depăşită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am discutat despre cheltuielile de personal. Pentru execuţia bugetară pe primele două luni şi ceea ce avem preliminar pe luna martie ne arată o creştere a cheltuielilor de personal. I-am cerut ministrului Finanţelor să prezinte în şedinţa următoare o extrapolare, pe baza execuţiei bugetare a cheltuielilor de personal până la finalul anului pentru toţi ordonatorii de credite. Avem o limită 110 miliarde lei în buget pe care nu o vom depăşi. Mie îmi arată că până acum execuţia arată o creştere mai mare decât estimam a cheltuielilor de personal şi vreau să ştiu de unde vine această cheltuială de personal mai mare, pentru că ştiţi foarte bine că legislaţia în vigoare nu ar fi permis acest lucru”, a declarat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de miercuri a Executivului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.