Pentru a sărbători lansarea celui de-al 25-lea film al francizei "James Bond", site-ul american Nerd Bear propune fanilor vizionarea tuturor producţiilor din franciză pentru suma de 1.000 de dolari (în jur de 850 de euro).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fericitul ales va avea la dispoziţie 30 de zile pentru a vedea cele 24 de aventuri ale celebrului agent britanic dacă îndeplineşte mai multe condiţii. 

"Sunt mai mult de 51 de ore de filme şi mult prea mult Martini!", a precizat site-ul Nerd Bear în anunţul său.

Pentru a aplica, candidaţii, obligatoriu majori, trebuie să răspundă anumitor condiţii. Să aibă naţionalitate americană sau să ocupe un post full time în SUA. Trebuie să fie fan al universului James Bond şi să aibă "o atenţie extraordinară pentru detalii". Persoana aleasă va lua notiţe şi la finalul celor 30 de zile va preda o "foaie de lucru". 

Spectatorul profesionist va trebui să fie activ pe reţelele de socializare pentru a se informa în timp real despre vizionarea sa. Şi, desigur, să facă reclamă iniţiativei. 

Persoanele care răspund tuturor condiţiilor sunt invitate să completeze un formular, în care vor bifa filmul preferat şi în care vor explica de ce sunt "super-fanii" francizei şi de ce merită această "slujbă". 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.