Autorităţile din Braşov au vrut să ridice carantina în comuna Sânpetru, unde incidenţa este de 6,63, dar Institutul Naţional de Sănătate Publică nu a avizat propunerea, astfel că măsura carantinării a fost prelungită cu 7 zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Având în vedere faptul că, prin Adresa nr. 5262/31.03.2021, Institutul Naţional de Sănătate Publică nu a avizat propunerea Direcţiei de Sănătate Publică Braşov de ridicare a carantinei zonale instituite în unitatea administrativ-teritorială Sânpetru, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a adoptat hotărârea de a solicita  Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei emiterea Ordinului Şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă privind prelungirea măsurii de carantină zonală pentru  Comuna Sânpetru, pe o perioadă de 7 zile, începând cu data de 01.04.2021, orele 22:00”, a transmis, joi seară, Prefectura Braşov.

Sursa citată a prcizat că incidenţa cumulate a cazurilor de coronavirus în localitatea Sânpetru este de 6,63 la mie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.