Dezvoltatorul imobiliar GTC anunţă promovarea lui Ziv Gigi în funcţia de director general pentru România, se arată într-un comunicat al companiei, în care mai este precizat că el va fi responsabil cu toate operaţiunile grupului de pe piaţa românească.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ziv Gigi are o experienţă de peste 15 ani pe pieţele imobiliare din Europa Centrală şi de Est, dezvoltând şi gestionând zeci de proiecte de birouri şi spaţii comerciale. Expertiza lui Ziv acoperă un spectru larg, ce cuprinde, atât dezvoltări imobiliare, cât şi vânzări şi achiziţii. În plus, în vechiul său mandat de director financiar (CFO) al operaţiunilor GTC din Bulgaria, România şi Serbia, a avut şansa de a acumula noţiuni financiare necesare pentru a îndeplini şi sprijini cu succes direcţia strategică a companiei.

“Sunt foarte încântat de noua oportunitate oferită de GTC. România este o locaţie strategică dinamică şi promiţătoare pentru dezvoltarea şi creşterea companiei.Cunoştinţele mele vaste în sectorul imobiliar şi experienţa pe care o deţin pe această piaţă vor sprijini GTC în realizarea proiectelor noi şi în implementarea excelenţei operaţionale,” a declarat Ziv Gigi, director general GTC România. 

Grupul GTC este unul dintre cei mai importanţi investitori şi dezvoltatori imobiliari, activ în Polonia şi în capitalele ţărilor din Europa Centrală şi de Est. Din 1994, GTC a dezvoltat 76 de birouri moderne şi proprietăţi de retail, la standarde ridicate, cu o suprafaţă totală de peste 1,3 milioane de metri pătraţi, în Europa Centrală şi de Est. GTC gestionează acum un portofoliu imobiliar comercial din care fac parte 48 de clădiri, care oferă peste 750.000 de metri pătraţi, suprafata inchiriabila de birouri şi spaţii comerciale în Polonia, Budapesta, Bucureşti, Belgrad, Zagreb şi Sofia. În plus, GTC are în plan dezvoltarea a 325.000 de metri pătraţi de proprietăţi de retail şi birouri în capitalele Europei Centrale şi de Est, iar 37.000 de metri pătraţi se află deja în construcţie. GTC este listată la Bursa de Valori din Varşovia şi inclusă în indicele mWIG40 şi cotată la Bursa de Valori din Johannesburg.

 
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.