Un număr de 153 de loturi au fost licitate marţi, la Artmark, în sesiunea dedicată artistei Eva Cerbu. Vânzările au însumat 75.700 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lucrări realizate în diferite tehnici - pastel, tuş, guaşă, tempera, cărbune - au fost vândute online cu o rată de adjudecare de 100%. 

Printre acestea, gravura "Dansatori" a fost adjudecată la 3.750 de euro, "Strângerea grâului" - la 2.750 de euro, "Bărci la mal" - la 1.800 de euro, "Forme geometrice" - la 1.300 de euro.

Întreaga creaţie a artistei Evei Cerbu a fost surprinsă într-o colecţie de artă - de la începuturile formării în şcoala lui Max Hermann Maxy, influenţa lui Ciucurencu, care a învăţat-o să vadă o infinitate de culori şi să le transpună mai târziu în pânzele sale, până în perioada realismului socialist şi evoluţia către făurirea unei lumi artistice populate de fiinţe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.