Apartamentul ce urmează să îl alegeţi este locul în care vă proiectaţi viitorul, este locul în care reveniţi cu drag după orele de muncă, unde vă adunaţi cu familia şi petreceţi clipe unice. Este mai mult decât o locaţie, dar contează şi detaliile, finisajele, pentru ca armonia în familie, tihna şi plăcerea de a petrece ore bune acasă să vă definească fiecare zi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ce ar fi apartamentul fără balcon? Îi atribuim acestuia zona de relaxare, plăcerea de a savura timp plăcut la aer şi, dacă vine la pachet cu un view de poveste, este cu atât mai mult un loc important din casa voastră.

La Avanera toate apartamentele, fie ele de 2, 3 sau 4 camere, se bucură de balcon. Pentru că vorbim de un complex rezidenţial modern, de 3 blocuri a câte 15 etaje fiecare, cu înălţime de 50 de metri, deci printre cele mai înalte clădiri din oraşul Suceava, rezidenţii se vor bucura nu doar de balconul în sine, ci şi de o privelişte deosebită asupra oraşului, văzut de la înălţime.

Home with a view

Unul din criteriile pe baza căruia faceţi alegerea apartamentului mult visat este locaţia, amplasarea şi priveliştea. Avanera le cuprinde pe toate. Locaţia este una centrală, în inima oraşului Suceava, respectiv pe strada Universităţii 9. Aici veţi găsi apartamente Suceava de o tipologie atât de variată, încât 17 opţiuni distincte sunt, în mod sigur, opţiuni pe placul publicului larg, indiferent de exigenţe.

Home with a view este ceea ce defineşte fiecare apartament parte din complexul rezidenţial Avanera. Ferestrele mari ce permit ca multă lumină naturală să scalde apartamentele, balcoanele de asemenea, cu acces din camere sunt cele care vor dezvălui zilnic priveliştea care vă taie răsuflarea.

Aţi visat mereu să aveţi o locuinţă din care să puteţi admira împrejurimile? Să vedeţi spectacol de lumini şi freamăt de centru urban admirat? Ei bine, de la balconul oricărui apartament Avanera veţi putea face asta.

Apartamente Avanera cu balcoane generoase

Balconul este o extensie a apartamentului. Poate fi loc de depozitare, spaţiu plăcut şi optim pentru a creşte plante. În balcon vă puteţi petrece primele ore ale dimineţii, savurând cafeaua, vă puteţi delecta citind, admirând natura în toate fazele ei. Nu este exclus să amenajaţi aici un loc de joacă, să amplasaţi un leagăn pentru copil, de ce nu.

Am selectat pentru voi topul apartamentelor care oferă cele mai generoase balcoane.

  1. Apartamente cu două balcoane

Apartament tip 17, cu 3 camere şi 2 balcoane, dintre care unul de  20.93 mp si unul de 3.48 mp. Este situat la etajul 14.

Alte opţiuni: apartament tip 16, cu 3 camere şi 2 balcoane (5.13 mp şi 3.30 mp) sau apartamente de tip 6 cu 3 camere, 2 balcoane de 4.70 mp şi 3.30 mp. De asemenea, apartamentele de tip 13 si 14 au câte două balcoane (3.30 şi unul de 4.76 mp pentru cele de tip 13, respectiv balcoane de 2.60 şi 3.61 mp la apartamentele tip 14, toate având 3 dormitoare).

  1. Apartamente cu un balcon

Pentru apartamentele cu un balcon, una dintre cele mai generoase suprafeţe este tipul 15, cu 4 camere. Dispune de un balcon cu suprafaţă de 14.08 mp. Alte variante sunt la apartamentele de tip 2, cu 3 camere şi un balcon de 13.80 mp, iar la cele de tip 9, cu 2 camere balconul este de 11.68 mp.

Indiferent de numărul de camere, apartamentele Avanera includ balcon, cu view spre Dealul Tătăraşi sau spre universitate, în funcţie de cum sunt orientate apartamentele.

Balconul nu trebuie subestimat. În trecut, mulţi asociau un astfel de loc cu o anexă a locuinţei unde puteau depozita lucruri. Acum însă, omul modern înţelege şi apreciază balconul ca fiind locul perfect pentru a depozita bunuri şi nu numai. Apreciază să poată locui într-un apartament unde nu se simte încătuşat, închis între betoane, unde poate trăi simţind adierea de vânt, aerul plăcut, de unde are acces imediat la aer liber.

Când vă hotărâţi să daţi o şansă apartamentelor cu balcon generos şi view de poveste nu ezitaţi să descoperiţi acest complex rezidenţial. O machetă, tabloul complet al acestei locaţii, o găsiţi la birourile de vânzări din strada Universităţii 9.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.