Un microbuz în care se aflau opt persoane a luat foc, în mers, miercuri, pe DN 1, între Braşov şi Făgăraş. Primele date arată că toţi ocupanţii autovehiculului au reuşit să se autoevacueze, fără a exista răniţi. Traficul este blocat din cauza fumului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, incidentul a avut loc la kilometrul 205+100 de metri al drumului naţional 1, în apropierea localităţii Perşani din judeţul Braşov. 
 
"Toate persoanele s-au autoevacuat, nefiind rănite. Din cauza degajării mari de fum şi a vizibilităţii reduse, traficul rutier este oprit pe ambele sensuri”, transmite Infotrafic.
 
Sursa citată precizează că restricţia de trafic este preconizată a dura aproximativ 45 de minute,
 
La faţa locului au fost trimise echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov - două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD, şi se intervine pentru stingerea incendiului.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.