Dezvoltatorul spaniol Homing Properties a finalizat ansamblului rezidenţial Triana, ce a presupus construcţia a 53 de apartamente în zona Pipera din Capitală, cu o investiţie de 8,5 milioane de euro, anunţă compania, care precizează că anuş acesta va începe un proiect rezidenţial în centrul oraşului, în zona Grădina Icoanei, care va avea 45 de apartamente şi presupune o investiţie de 10 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Proiectul rezidenţial se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 2.700 mp, iar valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 8,5 milioane de euro. Lucrările la proiectul Triana au fost demarate în anul 2019, iar apartamentele au fost vândute în proporţie de 75%”, transmite copania într-un comunicat.

Format din 53 de apartamente, ansamblul dispune de numeroase facilităţi, cum ar fi parcare proprie în subteran,  sală de gimnastică,  spaţiu de joacă pentru copii, 2 piscine şi o grădină comună de 500 mp. 

“Pandemia a modificat semnificativ preferinţele cumpărătorilor din piaţa imobiliară. Apartamentele cu terase mari, sau cu grădină proprie, sunt cele mai căutate, deoarece le oferă locatarilor posibilitatea de se relaxa în aer liber, în intimitatea locuinţei personale. În prezent, mai avem de vânzare câteva apartamente cu terasă şi grădină pe acoperiş, ce are o suprafaţă de 200 mp”, a declarat unul dintre fondatorii Homing Properties, Tomás Manjón.

Homing Properties mai are în portofoliu 2 ansambluri rezidenţiale în Bucureşti. Trastevere, amplasat tot în nordul capitalei, include 48 apartamente şi a fost finalizat în 2019, în urma unei investiţii de 6 milioane de euro. 

În acest an, compania va începe construcţia unui proiect rezidenţial în centrul oraşului, în zona Grădina Icoanei, care va avea 45 de apartamente şi presupune o investiţie de 10 milioane de euro.

”Dorim ca în 2021 să ne consolidăm poziţia pe piaţa rezidenţială de top şi ne vom concentra pe creşterea portofoliului nostru de proiecte speciale, dezvoltate în conformitate cu cererea actuală din piaţă,  în locaţii foarte speciale din Bucureşti. Studiile noastre ne arată că în următorii ani românii vor dori să achiziţioneze apartamente cu spaţii generoase şi zone verzi, în contextul în care trendul de work from home, parţial sau total, va fi vizibil în continuare pe piaţa locală”, mai explică Tomás Manjón.

Compania de dezvoltare imobiliară Homing Properties a fost creată de 3 antreprenori spanioli, Tomás Manjón, Diego Stuyck şi David Tortosa. Aceştia mai deţin în România compania de construcţii Mantor. În total cele două companii au o cifră de afaceri cumulată de aproximativ 12 milioane de euro şi 60 angajaţi. 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.