Poliţiştii din Teleorman au deschis o anchetă şi fac verificări pentru identificarea autorului unui furt dintr-o şcoală din localitatea Beciu. Primele date arată că din şcoală au fost furate patru computere, iar hoţii au intrat după ce au spart un geam.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Teleorman, furtul a avut loc la şcoala din comuna Beciu şi a fost anunţat la poliţie miercuri dimineaţă, la ora 5:30. Primele date arată că geamurile unei săli de curs au fost sparte, iar din şcoală au fost sustrase mai multe bunuri, între care patru computere şi echipamente. 
 
"În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, a fost constituit un cerc de suspecţi, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului”, a transmis IPJ Teleorman.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.