Tenismenul britanic Andy Murray spune că ar vrea să devină îndrumător de golf sau antrenor de fotbal după ce renunţă la tenis, informează dailymail.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îmi place sportul, aşa că m-ar interesa să lucrez într-un alt sport. Îmi place foarte mult golful, aşa că a fi, de exemplu, un caddie (n.r. - îndrumător) în circuitul de golf ar fi ceva ce mi s-ar părea interesant. Să fiu apropiat şi personal de jucătorii de golf de top şi să învăţ despre un alt sport de genul acesta şi poate că există o oarecare intersectare între cele două sporturi din punct de vedere psihic, astfel încât să pot ajuta un jucător de golf. Sau să-mi iau licenţă de antrenor în fotbal, asta ar fi amuzant de făcut", a declarat Murray, pentru The Gentlemen's Jurnal.

Un "caddie" de golf este o persoană care poartă genţile şi crosele unui jucător de golf şi îi oferă acestuia sfaturi şi sprijin moral. 

Murray, 33 de ani, fost lider ATP şi triplu câştigător de grand slam, a suferit în 2019 o gravă accidentare la şold şi nu a mai reuşit de atunci să revină în prim-planul circuitului ATP.

Scoţianul este pasionat de golf, dar a precizat că nu va trata acest sport cu seriozitate cât timp va juca tenis ca profesionist. Britanicul a folosit golful ca o parte importantă a refacerii sale după operaţiile la şold.

În ceea ce priveşte fotbalul, tenismenul este un fan înflăcărat al echipei Arsenal Londra, dar a recunoscut că a ţinut în tinereţe cu echipa scoţiană Hibernian. Fratele său mai mare, Jamie, de asemenea jucător profesionist de tenis, este fan al echipei Manchester United.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.