Viceliderul senatorilor PSD Florian Bodog a afirmat că Raed Arafat, „comandantul” luptei împotriva COVID-19 nu avea ce căuta luni la BEX al PNL, o şedinţă politică a liberalilor în care să dea raportul unor „politruci”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am aflat cu stupoare că Raed Arafat a participat astăzi la Biroul Executiv Central al PNL. «Comandantul» luptei împotriva COVID-19 nu avea ce să caute la o şedinţă politică şi să dea raportul unor politruci! Oare restricţiile şi măsurile - unele aberante, altele total ineficiente - se stabilesc la sediul PNL? Şi măsluirea cifrelor şi carantinarea localităţilor tot la comandă politică se fac?”, a scris Florian Bodog luni pe Facebook. 
 
Raed Arafat a participat şi el luni la BEX al PNL pentru a discuta şi explica situaţia epidemiologică şi noile restricţii luate de Guvern, au declarat surse din partid, pentru News.ro. De asemenea, a fost abordată şi situaţia protestului de la metrou de la finalul săptămânii trecute.
 
Ulterior reuniunii liberale, deputatul PNL Florin Roman a afirmat că a fost o eroare politică majoră invitarea secretarului de stat în MAI Raed Arafat la şedinţa de luni a Biroului Executiv al partidului. Liberalul a adăugat că astfel de greşeli vor costa politic întreaga formaţiune.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.