Bindi, fiica cunoscutului realizator de televiziune Steve Irwin, a născut o fetiţă pe care a botezat-o în onoarea regretatului „vânător de crocodili”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 22 de ani, Bindi a dezvăluit vineri, pe Instagram, că ea şi soţul său, Chandler Powell, au devenit părinţii unei fetiţe pe care au botezat-o Grace Warrior - în parte, în amintirea regretatului ei tată.

„Războinica noastră graţioasă este cea mai frumoasă lumină. Grace este prenumele dat după străbunica mea şi după rude din familia lui Chandler din 1700 încoace. Celelalte prenume ale ei, Warrior Irwin, reprezintă un omagiu adus tatălui meu şi moştenirii lui ca incredibil Wildlife Warrior (războinic pentru natura sălbatică, n.r.)”, a scris ea.

Numele copilului este Powell. „Nu există cuvinte care să descrie infinita iubire din inimile noastre pentru fetiţa noastră dulce. A ales ziua perfectă pentru a se naşte şi ne simţim extraordinar de binecuvântaţi”.

Grace Warrior Irwin Powell s-a născut pe 25 martie 2021, când părinţii ei au împlinit un an de căsnicie.

Steve Irwin, cunoscut datorită documentarelor sale difuzate de Discovery, între care „The Crocodile Hunter", a murit pe 4 septembrie 2006, la vârsta de 44 de ani, în timp ce filma în Australia pentru serialul „Ocean's Deadliest”. El a fost înţepat în piept de o pisică de mare, în timpul filmărilor şi a murit la scurt timp.

Bindi Irwin a mers pe urmele tatălui ei şi lucrează cu animale la Australia Zoo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.