Peşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexanru, afirmă, vineri, că ”rezultatul sinecurilor este că unii au luat metroul pe persoană fizică”. ”Tipic PSD”, a transmis Violeta Alexandru, care a precizat că ”şefii sindicatului din Metrorex au decis ca bucureştenii care îşi văd de treabă astăzi să meargă un pachet de nervi la serviciu şi chiar să întârzie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Rezultatul sinecurilor este că unii au luat metroul pe persoană fizică. Tipic PSD. Când nu îţi pasă de bucureşteni ci doar de propriile interese, în sistemul public (căci şi Metrorex are aceleaşi apucături) manipulezi angajaţii intrând într-o grevă prin care le dai viaţa peste cap locuitorilor oraşului. Pentru că serviciul pe care îl prestezi este de interes public şi exact de acest lucru se folosesc cei care vor să şantajeze. Ştiu că sunt şi oameni buni în sindicate, mişcarea sindicală ajută orice manager în luarea deciziilor dar s-a ajuns, după cum se vede la Metrorex, ca pentru poftele unui om, pentru interesele lui (mă îndoiesc că această grevă rezolvă şi din problemele angajaţilor simpli) să se sacrifice totul, să fie Capitala României blocată. Sper ca angajaţii să vorbească despre ce li se întâmplă, de fapt. Aceşti oameni trebuie să aibă încredere că România şi Bucureştiul scapă din ghearele clanurilor interlope”, a scris, vineri, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Potrivit acesteia, ”norocul acestor găşti de şefi din toate instituţiile şi regiile publice care şi-au văzut toata viaţa de propriile interese este că bucureştenii sunt oameni civilizaţi”.

 ”În jurul orei 10, prin suplimentarea parcului STB, deja nu mai era aglomeraţie. Greu a fost pentru bucureşteni în intervalul orar la care se pleacă, de regulă, la serviciu, probabil va fi şi în a doua parte a zilei. Vinerea fiind zi scurtă, funcţionarii pleacă oricum pe la ora 13, cei din mediul privat mai târziu. Practic, şefii sindicatului din Metrorex au decis ca bucureştenii care îşi văd de treabă astăzi să meargă un pachet de nervi la serviciu şi chiar să întârzie. Tipic PSD”, a mai scris preşedintele PNL Bucureşti.

Circulaţia metroului este blocată, vineri, din cauza unui protest al sindicaliştilor.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.