Serialul polonez „Sexify” va fi lansat la finalul lunii aprilie de Netflix, care a prezentat vineri trailerul şi primele imagini din producţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Natalia este o ambiţioasă studentă la informatică şi visează să câştige un concurs de prestigiu. Cheia succesului este o aplicaţie inovatoare care să satisfacă nevoile sexuale şi curiozitatea colegilor ei. Problema este că ea ştie multe lucruri despre programare, dar mai nimic despre sex. Astfel, decide să-şi unească forţele cu cea mai bună prietenă a ei, Paulina, şi cu o colegă din cămin, Monika. Din dorinţa de a crea un algoritm pentru orgasmul feminin, fetele încep să descopere lumea misterioasă şi complicată a sexului, învăţând tot mai multe despre ele însele.

Aleksandra Skraba, Maria Sobocińska şi Sandra Drzymalska fac parte din distribuţie.

„Sexify”, poveste distractivă şi provocatoare despre viaţa femeilor tinere moderne, va fi lansat pe 28 aprilie.

Serialul produs de Akson Studio are opt episoade de câte 40 de minute şi este regizat de Piotr Domalewski şi Kalina Alabrudzińska.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.