Un tânăr în vârstă de 22 de ani, Rico Marley, care avea asupra sa şase arme de foc - inclusiv o puşcă de asalt şi o puşcă cu pompă - a fost arestat într-un supermarket, la o periferie a oraşului Atlanta, a anunţat poliţia capitalei statului Georgia, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceste fapte au avut loc miercuri, la două zile de la un masacru comis într-un supermarket în Colorado, care a urmat altui atac armat, săptămâna precedentă, în saloane de masaj la Atlanta.

Tânărul în vârstă de 22 de ani purta o vestă antiglonţ.

În arsenalul acestuia se aflau diverse tipuri de muniţie.

Un client l-a văzut intrând în magazin cu puşca de asalt în mână, după care s-a dus liniştit la toaletă, unde a rezemat arma de capacul toaletei.

Acest martor a dat, atunci, alarma.

Era neclar dacă suspectul, identificat drept Rico Marley, intenţiona să comită un atac în acest supermarket din lanţul Publix din Atlantic Station.

El a fost inculpat cu privire la o tentativă de agresiune şi multiple deţineri de arme de foc şi a fost încarcerat.

Poliţia din Atlanta a confirmat autenticitatea unei fotografii în care apar obiecte confiscate suspectului, şi anume o puşcă de asalt, o puşcă cu pompă, un revolver, trei pistoale, mai multe încărcătoare şi cel puţin două cuţite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.