Preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban a discutat, joi la Parlament, cu reprezentantul UNICEF în România Pieter Bult despre proiectele care pot fi implementate, la nivel parlamentar, pentru combaterea abandonului şcolar, cât şi despre folosirea fondurilor europene pentru a reduce sărăcia în rândul copiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Problema sărăciei în rândul copiilor reprezintă o problemă majoră. Am discutat astăzi, la Parlament, cu domnul Pieter Bult, reprezentantul UNICEF în România, despre proiectele care pot fi implementate, la nivel parlamentar, pentru combaterea abandonului şcolar, dar şi despre utilizarea fondurilor europene pentru reducerea sărăciei în rândul copiilor, pentru dezvoltarea şi digitalizarea sistemului de educaţie.
 
Am transmis toată deschiderea parlamentarilor PNL pentru o colaborare cât mai bună, în vederea îmbunătăţirii legislaţiei, în beneficiul copiilor din România”, a scris Ludovic Orban joi pe Facebook.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.