Comitetul de coordonare a vaccinării şi STS au lansat harta interactivă a centrelor de vaccinare, pe tipuri de vaccin, astfel încât orice persoană interestă poate vedea în platforma de vaccinare ce vaccin este folosit la fiecare centru, câte locuri sunt disponibile şi câtepersoane sunt pe listele de aşteptare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, prin prezentarea centrelor de vaccinare pe tipurile de vaccin administrate în România, Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), cu suportul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), a devansat implementarea acestei funcţionalităţi în platforma de programare. Astfel, la acest moment, a devenit activă harta centrelor pe tipuri de vaccin şi este disponibilă pe site-ul https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare”, a transmis, joi, CNCAV.

Sursa citată a precizat că harta cuprinde toate centrele de vaccinare active în platformă, tipul vaccinului administrat în acestea, numărul locurilor disponibile şi numărul persoanelor înscrise pe lista de aşteptare.

Harta este interactivă şi fiecare utilizator poate filtra afişarea centrelor pe judeţe sau pe numărul locurilor disponibile.

De asemenea, sunt afişate statistici privind numărul total al persoanelor înscrise pe listele de aşteptare pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farmaceutice: Pfizer/BioNTech, Moderna şi Oxford/AstraZeneca.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.