Preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban s-a întâlnit joi cu ambasadorul Japoniei la Bucureşti Hiroshi Ueda şi i-a transmis acestuia că diplomaţia parlamentară este extrem de importantă pentru Legislativ. În acest sens, noul grup de prietenie cu Japonia, care va fi constituit în perioada următoare, va continua cooperarea bilaterală la nivel parlamentar, a adăugat liderul PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am avut plăcerea de a-l primi astăzi la Parlament pe Excelenţa Sa, domnul Hiroshi Ueda, Ambasadorul Japoniei în România. Întâlnirea are o semnificaţie deosebită, pentru că anul acesta se împlinesc 100 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre România şi Japonia.
 
Cu ocazia Centenarului relaţiilor bilaterale dintre cele două state, am vorbit despre importanţa continuării acestor legături, atât la nivel diplomatic şi parlamentar, precum şi la nivel economic.
 
I-am transmis domnului ambasador al Japoniei că diplomaţia parlamentară este extrem de importantă pentru Parlamentul României, iar noul grup de prietenie cu Japonia, care se va constitui în perioada următoare, va continua cooperarea bilaterală, la nivel parlamentar.
 
Am acceptat invitaţia domnului Ambasador Hiroshi Ueda de a participa, în luna noiembrie, la Spectacolul de Teatru Tradiţional de Păpuşi «Awa Ningyo Joruri», care va avea loc la Bucureşti şi care face parte din seria de evenimente aniversare organizate de Ambasada Japoniei, cu ocazia celor 100 de ani de relaţii româno-japoneze”, a scris Ludovic Orban joi pe Facebook. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.