PNL Dâmboviţa a anunţat, joi, că Biroul Politic a decis susţinerea candidaturii lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte al partidului, ralegerea sa fiind o garanţie a stabilităţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Membrii Biroului Politic Judeţean al PNL Dâmboviţa, întruniţi în şedinţă în data de 24 martie, au hotărât, cu unanimitate de voturi, să susţină candidatura lui Ludovic Orban pentru funcţia de Preşedinte al Partidului Naţional Liberal, care va avea loc în cursul acestui an”, a transmis, joi, printr-un counicat de presă, PNL Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că ”realegerea lui Ludovic Orban în funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal reprezintă garanţia stabilităţii în interiorul partidului, un reper important, mai ales în condiţiile în care Partidul Naţional Liberal face parte din coaliţia aflată la guvernare, într-un context deloc uşor”.

Mai multe organizaţii din ţară au transmis deja că îl vor susţine pe Ludovic Orban, data Congresului PNL nefiind încă stabilită. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.