Al treilea şi ultimul sezon al serialului „The Kominsky Method”, cu Michael Douglas în rol principal, va fi lansat de Netflix la finalul lunii mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din distribuţia noului sezon fac parte Kathleen Turner, Sarah Baker, Paul Reiser, Lisa Edelstein, Emily Osment, Graham Rogers şi Haley Joel Osment. 

„The Kominsky Method” este creat de Chuck Lorre, care este şi producător executiv împreună cu Al Higgins şi Douglas, şi e produs de Chuck Lorre Productions Inc. în asociere cu Warner Bros. Television.

Sezonul al treilea va fi disponibil pe platformă din 28 mai.

În luna septembrie a anului trecut a fost anunţat că actorul Alan Arkin, care juca alături de Michael Douglas, renunţă la serial. Rolul impresarului Norman Newlande i-a adus lui Arkin câte două nominalizări la premiile Emmy şi la Globurile de Aur.

Douglas a primit în 2019 un Glob de Aur pentru rolul profesorului Kominsky, iar în acelaşi an „The Kominsky Method” a primit trofeul pentru cel mai bun serial de comedie. La premiile Primetime Emmy, producţia a primit în total 6 nominalizări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.