Un tânăr de 23 de ani a fost amendat de poliţiştii locali cu 10.000 de lei pentru că a intrat cu maşina pe o plajă din municipiul Constanţa, iar în autoturism a fost găsită o pungă cu un produs cu efect psihotrop.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Primăria Constanţa a transmis marţi, printr-un comunicat de presă, că la sfârşitul săptămânii trecute, Poliţia Locală a fost anunţată de faptul că pe plaja Dacica se afla o maşină blocată în nisip. 
 
“Ajunşi la faţa locului, poliţiştii locali au observat un autovehicul marca Volkswagen, în care se afla o persoană de sex masculin, în vârstă de 23 de ani,  ce prezenta halenă etilică şi avea pupilele ochilor dilatate. Poliţiştii locali au procedat la efectuarea controlului corporal, moment în care au observat că în portiera dreapta faţă a autovehiculului se afla depozitată o pungă din material plastic ce conţinea un produs vegetal de culoare galben/verzuie, mărunţit, susceptibil de a avea efect psihoactiv/psihotrop”, a anunţat Primăria Constanţa.
 
Sursa citată menţionează că a fost solicitat şi un echipaj medical din cadrul SMURD care s-a prezentat în zonă pentru a evalua starea de sănătate a bărbatului. 
 
Bărbatul a fost dus la Secţia 1 Poliţie Constanţa împreună cu substanţa găsită în autoturism, urmând ca poliţiştii să continue cercetările în acest caz. 
 
De asemenea, el a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că a intrat cu maşina pe plajă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.