Poliţiştii din Vrancea au intervenit duminică seară în comuna Gura Caliţei, unde un bărbat s a încuiat într o cameră a locuinţei sale şi ameninţa că se sinucide. La faţa locului a ajuns şi un negociator de la Poliţia Vrancea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În jurul orei 18.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi, prin  112, cu privire la faptul că, în comuna Gura Caliţei un bărbat ameninţă că se sinucide.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, au identificat persoana în cauză care, pe fondul consumului de alcool şi a unor nemulţumiri în familie, s-a închis într-o cameră a locuinţei, unde ameninţa că se va sinucide.

În sprijinul echipajului de poliţie au fost direcţionaţi şi luptători SAS Vrancea precum şi un negociator din cadrul IPJ Vrancea. 

„Prin acţiunea directă a negociatorului bărbatul de 50 de ani a fost scos din imobil, fără a se înregistra evenimente negative. Poliţiştii au procedat la imobilizarea bărbatului, cel în cauză urmând a fi condus la o unitate medicală de specialitate”, au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

Bărbatul a fost transportat la un spital de psihiatrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.