Clubul lui Donald Trump din Florida, Mar-a-Lago, a fost parţial închis după ce au fost depistate câteva cazuri de Covid-19 în rândul personalului, au anunţat vineri mass-media americane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Mar-a-Lago stă fostul preşedinte republican de la plecarea sa din Casa Albă pe 20 ianuarie. Donald Trump a avut Covid la începutul lui octombrie şi a fost internat câteva zile. El şi soţia sa Melania au fost vaccinaţi în ianuarie. 

"Unii membri ai personalului nostru au fost recent testaţi pozitiv la Covid-19 şi suspendăm temporar serviciile Beach Club şi Dining Room", a indicat conducerea clubului într-un email citat de The Washington Post. Numărul persoanelor infectate nu a fost precizat. 

Alte servicii rămân deschise în club, potrivit conducerii, după ce "toate măsurile în acord cu directivele" autorităţilor sanitare federale au fost luate pentru a dezinfecta spaţiile. 

Comitatul Palm Beach a transmis un avertisment clubului în ianuarie, după ce au apărut fotografii cu invitaţi care nu purtau măşti, la o petrecere de Anul Nou. 

Clubul trebuie să găzduiască evenimente pentru a marca retragerea de primăvară a Comitetului Naţional al Partidului Republican (RNC) în Florida luna viitoare, potrivit The New York Times. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.