Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA a desemnat asocierea SC Confer Group – SC Construcţii Feroviare Drumuri Poduri câştigătoare a procedurii de licitaţie publică pentru execuţia lucrărilor de reconstrucţie a podului CF din comuna Budila, situat pe linia Hărman-Întorsura Buzăului, km 17+318 şi de amenajare albie, cu o investiţie de peste 24,5 milioane de lei, a anunţat, vineri, compania într-un comunicat de presă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comunicările oficiale au fost transmise tuturor firmelor participante la licitaţia deschisă, contractul de achiziţie publică urmând a fi semnat de ambele părţi (CNCF, după finalizarea perioadei legale de contestaţii.

Oferta financiară a asocierii SC Confer Group SRL –SC Construcţii Feroviare drumuri Poduri  şi Radaria ,subcontractant declarant, a fost de 24.592.816,3 lei fără TVA (criteriul aplicat fiind Cel mai bun raport calitate-preţ), contractul de achiziţie publică urmând a fi încheiat şi semnat de ambele părţi la finalul perioadei legale de contestaţii.

Sursa de finanţare pentru lucrările de reconstrucţie a podului CF din comuna Budila, situat pe linia Hărman-Întorsura Buzăului, km 17+318 şi de amenajare albie este asigurată din fonduri de la bugetul de stat, iar durata contractului va fi de 9 luni, de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, se mai arată în comunicat.

În perioada septembrie 2019 - iulie 2020 s-a derulat contractul de servicii pentru elaborare expertiză tehnică, DALI şi proiectare, în baza căruia s-au obţinut inclusive documentaţiile tehnice ṣi economice, precum ṣi a aprobǎrilor necesare (aviz CTE SRCF Braṣov, aviz CTE CNCF, Ordin Ministru al MTIC), necesare organizării licitaţiei pentru _reconstrucţia podului CF situat pe linia Hărman-Întorsura Buzăului, la km 17+318, şi lucrări de amenajare albie,lansată în septembrie 2020, cu termen-limită pentru primirea ofertelor octombrie 2020, reiese din comunicat.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.