Poliţiştii din Tulcea au deschis o anchetă după ce un copil de 13 ani l-a înjunghiat pe un altul, în vârstă de 12 ani, în abdomen şi în picior. Băiatul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cei doi sunt colegi de şcoală, iar incidentul a avut loc pe o stradă din Babadag.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Tulcea a anunţat, joi, că poliţiştii au fost sesizaţi, în urmă cu o zi, despre faptul că, la intersecţia străzilor Cabanei cu Plevnei din oraşul Babadag, are loc o altercaţie între doi copii de 12 şi 13 ani, colegi la aceeaşi şcoală. 
 
"Din primele verificări, a reieşit faptul că, în urma unui conflict spontan, minorul de 13 ani din Babadag l-ar fi înţepat cu un obiect ascuţit pe colegul său de 12 ani, în zona abdomenului şi a femurului stâng, ultetior acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean Tulcea pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Tulcea.
 
Sursa citată a menţionat că în acest caz poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. 
 
De asemenea, anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs incidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.