Cele 5.000 de bilete disponibile la meciul Olanda - Letonia din preliminariile Cupei Mondiale din 2022 s-au epuizat într-o jumătate de oră, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Asta arată că oamenii sunt dornici să se întoarcă pe stadioane după un an de restricţii", a declarat, joi, Gijs de Jong, secretarul general al Federaţiei Olandeze de Fotbal.

KNVB a decis că 5.000 de spectatori care au rezultate negative la testele pentru noul coronavirus vor putea asista la partida Olanda-Letonia, programată, în 27 martie, la Amsterdam, în preliminariile Cupei Mondiale din Qatar.

Această abordare face parte dintr-un studiu care ar putea contribui la o revenire treptată a spectatorilor pe stadioane.

Cei care vor fi prezenţi pe Johan Cruyff Arena vor fi plasaţi în diferite sectoare. Unii vor trebui să poarte mască, alţii, nu. Experimentul se desfăşoară în colaborare cu guvernul olandez.

Oraşul Amsterdam urmează să găzduiască mai multe meciuri la turneul final al CE, în iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.