Preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban a discutat miercuri cu Georges Durdilly, directorul general Airbus Helicopters România, despre dezvoltarea industriei aeronautice în România şi oportunitatea unui proiect industrial, care să cuprindă producţia şi mentenanţa de elicoptere, precum şi partea de cercetare şi inovare în domeniu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am discutat astăzi, la Parlament, cu domnul Bruno Even, CEO Airbus Helicopters şi cu domnul Georges Durdilly, directorul general Airbus Helicopters România, despre dezvoltarea industriei aeronautice în România şi oportunitatea unui proiect industrial, care să cuprindă producţia şi mentenanţa de elicoptere, precum şi partea de cercetare şi inovare în domeniu.
 
Airbus este un partener tradiţional pentru industria aeronautică românească, în parteneriat cu IAR Braşov şi Turbomecanica Bucureşti, alături de care au fost dezvoltate mai multe proiecte comune în domeniul aeronautic.
 
România susţine în continuare acest parteneriat, care pune în valoare potenţialul de dezvoltare locală a unei industrii de vârf”, a scris Ludovic Orban miercuri pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.