Actorul britanic Idris Elba a semnat un contract internaţional cu editura HarperCollins cu scopul de a publica mai multe cărţi pentru copii, anunţă The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceste lucrări sunt aşteptate să apară în 2022. Este vorba în special de cărţi care îmbină imaginile cu ficţiunea, create de Idris Elba în colaborare cu autoarea Robyn Charteris. Aceasta din urmă a scris o serie dramatică pentru copii (premiată cu prestigiosul BAFTA), şi a lucrat în calitate de consultant pentru crearea de jucării la Mattel şi Lego. 

"Este un adevărat privilegiu pentru mine să am ocazia de a transpune poveştile inspirate de fiica mea împreună cu incredibila mea parteneră Robyn Charteris şi superba echipă de la HarperCollins", a declarat starul într-un comunicat. 

"Idris Elba este unul dintre cei mai emblematici şi talentaţi creatori din generaţia sa, şi sunt încântată că ni se va alătura", a declarat editoarea Ann-Janine Murtagh. "De la început, Idris a avut o viziune foarte clară despre personaje şi poveştile pe care le-a imaginat, fiind pasionat să scrie cărţi care vor fi îndrăgite de toţi copiii". 

Actorul, nominalizat la Globurile de Aur şi Emmy pentru rolurile din „Concrete Cowboy”, „Suicide Squad” şi „The Harder They Fall”, a primit  trofeul BAFTA Special Award, care îi recunoaşte activitatea şi angajamentul luat pentru promovarea diversităţii şi a noilor talente în industrie. Elba este şi rapper şi a lansat în 2018 casa de discuri 7Wallace Music.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.