Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi, împreună cu procurorii DIICOT Iaşi, au făcut şase percheziţii la persoane suspectate de trafic de minori, după ce ar fi recrutat, prin metoda "loverboy", fete minore pe care le-ar fi exploatat sexual în spaţii închiriate în regim hotelier. Şapte persoane vor fi audiate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii DIICOT - S.T. Iaşi, au făcut, marţi, şase percheziţii domiciliare la persoane bănuite de trafic de minori.

"Din cercetări a reieşit faptul că mai multe persoane ar fi recrutat, prin metoda loverboy, mai multe victime minore. Persoanele recrutate ar fi fost cazate în diverse locaţii închiriate în regim hotelier, din municipiul Iaşi şi ar fi fost exploatate sexual, obţinându-se venituri substanţiale de pe urma acestora", arată sursa citată.

Şapte persoane urmează să fie duse la audieri.

Activităţile au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.