Aterizarea aeronavei TAROM cu 116 pasageri la bord în Mombasa a fost subiect de Breaking News în Kenya, presa prezentând sosirea turiştilor români drept un semnal pentru redeschiderea turismului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Aterizarea aeronavei TAROM în Mombasa a fost subiect de Breaking News în Kenya, zborul Bucureşti - Mombasa fiind primul zbor charter care a fost organizat odată cu redeschiderea turismului în ţara din estul Africii”, anunţă compania.
Preşedinta Autorităţii pentru Turism din Kenya Betty Radier a declarat că acest zbor aduce o rază de speranţă pentru această industrie afectată de pandemia de COVID-19, conform publicaţiei locale The Star, care menţionează că la bordul aeronavei s-au aflat 116 pasageri care vor explora diverse detinaţii.


De asemenea, ea a subliniat că Europa de Est este o piaţă cheie pe care Kenya mizează pentru revitalizarea turismului.
Betty Radier a afirmat că Europa de Est are un mare potenţial de turişti şi ca urmare a relaţiilor politice şi social-economice dintre Kenya şi statele din regiune.
Zborul Tarom este primul dintr-o serie de nouă astfel de curse, care se vor derula până în luna august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.