Deputatul PNL Florin Roman l-a făcut ipocrit pe Vlad Voiculescu în contextul în care acesta, ca ministru al Sănătăţii, semnează „cu propria mânuţă că militarii şi rudele lor se pot vaccina şi apoi acuzi că... «specialii», adică veteranii de război, se vaccinează în centre paralele”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Incredibil cât de multă ipocrizie în cazul centrelor paralele de vaccinare. Dumneata, ministru al Sănătăţii, semnezi cu propria mânuţă că militarii şi rudele lor se pot vaccina şi apoi acuzi că...«specialii», adică veteranii de război, se vaccinează în centre paralele. Adevăratele centre paralele de vaccinare funcţionează în curtea ministrului Sănătăţii, la spitale şi DSP-uri.
 
La nivel local, nu mai există şef sau şefuleţ care să nu se fi vaccinat cu tot neamul, fără să fie înscris pe platforma de vaccinare sau fără să primească sms de convocare la un centru de vaccinare.
 
Vreţi transparenţă, domnule Voiculescu? Publicaţi ziua, data şi ora vaccinării în fiecare judeţ, pentru fiecare cetăţean! Doar nume! Fără date personale! Şi atunci veţi avea adevărata imagine a centrelor paralelele de vaccinare din curtea dumneavoastră”, a scris Florin Roman miercuri pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.