Casa Albă a salutat luni "curajul" prinţului Harry şi a soţiei sale Meghan Markle, a doua zi după difuzarea interviului exploziv transmis de televiziunea americană CBS, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A vorbi despre propriile lupte cu privire la probleme de sănătate mintală şi să relatezi istoria personală dovedeşte, pentru orice persoană, curaj", a subliniat Jen Psaki, purtător de cuvânt al executivului american. 

Totuşi, ea a subliniat, că ei sunt de acum "cetăţeni privaţi". "Nu vom face alte comentarii în numele preşedintelui", a insistat purtătoarea de cuvânt. 

La un an de la retragerea cuplului din familia regală britanică şi plecarea în California, confesiunile lor, dezvăluite starului televiziunii Oprah Winfrey, creionează un portret sumbru al monarhiei britanice, ţintă a unui tir alimentat de acuzaţii, insensibilitate, rasism. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.