Premierul Florin Cîţu a fost întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, dacă ministrul Sănătăţii a ţinut cont de rapoartele după incendiul de la Piatra Neamţ în privinţa gestionării încendiului din Bucureşti, precizând că îl aşteaptă pe Vlad Voiculescu să vină cu acele rapoarte şi concluzii, explicând că nu i-a dat niciun termen, ci ministrul a dat nişte termene publice în acest sens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Aşteptăm ministrul Sănătăţii să vină public cu prezentarea rapoartelor şi concluzii. (...) Aceste întrebări să le adresaţi ministrului Sănătăţii. (...) Le va prezenta public când va avea concluziile rapoartelor respective”, a afirmat Florin Cîţu. 
 
El a mai declarat că a cerut ca atunci când rapoartele şi concluziile sunt gata să fie prezentate. 
 
“Nu i-am dat niciun termen, domnia sa şi-a dat nişte termene public, eu nu i-am dat niciun termen, am spus când sunt gata rapoartele şi concluziile să fie prezentate. Eu am rapoartele care vin din partea Corpului meu de control şi aceastea au fost deja depuse acolo unde trebuiau depuse. Dar raportele de la Ministerul Sănătăţii încă nu le am şi când vor fi gata, vor veni publice”, a menţionat Florin Cîţu.
 
Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a afirmat, în februarie, întrebat despre neregulile care apar în rapoartele făcute în urma incendiilor de la Piatra Neamţ şi Institutul "Matei Balş", că "sunt multe".
 
"Vorbim despre spaţiu insuficient, vorbim despre numărul de paturi, vorbim despre clădiri vechi, vorbim despre diverse neajunsuri de la un spital la altul... instalaţii electrice vechi, instalaţii de gaze medicale vechi. (...) Trebuie remediate cât mai curând", a adpugat el.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.