Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava se reuneşte, sâmbătă, după incendiul de la Palatul Administrativ. Incendiul a fost declarat lichidat de către pompieri. Aceştia încearcă să stabilească de la ce a pornit focul. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că o parte din birourile care funcţionau în clădirea Palatului Administrativ, afectată de incendiu, vor trebui relocate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Gheorghe Flutur, despre incendiul de la Palatul Administrativ: Probabil vom reloca o serie de birouri şi angajaţi ai Consiliului Judeţean şi ai Prefecturii / Clădirea trebuie salvată cu orice preţ

UPDATE: ”Rămân în continuare la faţa locului, pentru monitorizare, o autoscară şi o autospecială de stingere”, a mai transmis ISU Suceava. 

UPDATE: ”La ora 15:50 incendiul a fost declarat lichidat”, a transmis, sâmbătă, ISU Suceava. 

Pompierii au demarat verificările pentru a stabili cauza producerii incendiului. 

”O comisie formată din specialisti cercetează pentru stabilirea cauzei probabile”, au mai precizat pompierii. 

ŞTIRE INITIALĂ: ”Având în vedere incendiul care a avut loc astăzi la Palatul Administrativ, la solicitarea preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, prefectul judeţului Suceava, Iulian Cimpoesu a convocat Comitetul pentru Situaţii de Urgentţă”, a transmis, sâmbătă, Prefectura suceava.

Şedinţa începe la ora 16.00 şi va fi analizată situaţia creată.

Între timp, pompierii continuă intervenţia pentru lichidarea incendiului şi înlăturarea efectelor acestuia.

Incendiul a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, fiind vizibil la acoperişul clădirii Palatului Administrativ, unde se află Prefectura şi Consiliul Juudeţean.

Iniţial, pompierii au intervenit cu patru autospeciale şi o autoscară, la locul incendiului fiind şi două ambulanţe SMURD. Ulterior, numărul autospecialelor a fost suplimentat. Astfe, dispozitivul de stingere este format din 18 maşini de stingere (13 din cadrul ISU şi alte 5 de la serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă) şi 5 autoscări, au anunţat reprezentanţii Inspectorarului pentru Situaţii de Urgenţă.

Nu sunt înregistrate victime.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.