Un accident a avut loc, joi, în localitatea Chichiş din judeţul Covasna, după ce un autoturism condus de o tânără s-a ciocnit cu o autospecială SMURD, aflată în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Un paramedic şi tânăra care conducea autoturismul au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc, joi, în localitatea Chichiş.

Potrivit Poliţiei Judeţene Covasna, din primele verificări făcute de poliţişti a reieşit că un autoturism condus de o tânără de 24 de ani s-a ciocnit cu o autospecială SMURD, care se deplasa în regim de urgenţă, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, la o solicitare. 

În urma impactului, două persoane au fost rănite - un paramedic din cadrul echipajului SMURD şi conducătoarea autoturismului. Aceştia au fost transportaţi la o unitate medicală pentru îngrijiri.

Poliţiştii i-au testat pe cei doi şoferi, rezultatele fiind negative în privinţa consumului de alcool.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.