„Încă un rând/ Another Round”, de Thomas Vinterberg, marele câştigător al premiilor Academiei europene de film 2020 şi candidat pe lista scurtă pentru o nominalizare la Oscar, va rula în cinematografele româneşti începând cu acest weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul va fi proiectat weekendul acesta la Bucureşti (Cinema „Elvire Popesco”, Cinema Muzeul Ţăranului, Happy Cinema), Iaşi (Cinema Ateneu), Craiova (Inspire Mercur şi VIP Electroputere), Bacău (Happy Cinema), Buzău (Happy Cinema), Bistriţa (Happy Cinema), Sfântu Gheorghe (Cinema Arta by Cityplex) şi Bârlad (Cityplex).

Filmul european al anului, nominalizat la Globurile de Aur şi aflat pe lista scurtă pentru nominalizare la Oscar va fi lansat în cinematografe pe măsură ce aceastea vor fi redeschise, au transmis distribuitorii, Bad Unicorn.

Inclus în selecţia Cannes 2020, filmul reuneşte o bună parte din echipa „The Hunt” (2012), care a fost selectat în competiţia de pe Croazetă şi nominalizat la Globurile de Aur şi Oscar. Este vorba despre scenaristul Tobias Lindholm şi actorii Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen şi Lars Ranthe. Din distribuţie face parte şi Magnus Millang, care a mai putut fi văzut în dramele lui Vinterberg „The Commune” (2016) şi „The Command” (2018).

„Another Round” porneşte de la teoria conform căreia ne naştem cu o cantitate mică de alcool în sânge şi că o uşoară stare de ebrietate ne deschide mintea spre lumea din jurul nostru, reducându-ne problemele şi sporind creativitatea.

„Ideile sunt incontrolabile, ele vin către tine, nu le poţi planifica, nu iei ideile, ci ele vin, e ca atunci când te îndrăgosteşti, nu poţi controla asta, şi despre toate astea este filmul meu, despre lucrurile pe care nu le poţi avea tot timpul sub control”, a spus Thomas Vinterberg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.