Prima TV va începe difuzarea serialului "Prietena mea genială" din 5 martie, de la ora 20.00. În premieră pentru televiziune (free tv), serialul este ecranizarea primelor volume ale bestsellerului internaţional "Tetralogia Napolitană", semnat de Elena Ferrante.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unul dintre cele mai apreciate seriale ale ultimilor ani, "Prietena mea genială" spune povestea emoţionantă a două prietene, Elena şi Lila, care cresc împreună într-un cartier napolitan. Serialul prezintă o radiografie crudă a unei copilării necosmetizate, după care greu poţi avea sentimente de nostalgie. Acţiunea serialului începe în anii '50, iar povestea se întinde pe parcursul a 60 de ani, timp în care cele două prietene împart bune şi rele.

Filmat în Italia, cu actori italieni care vorbesc dialectul specific zonei, "Prietena mea genială" redă fidel atmosfera cărţilor şi a entuziasmat publicul de pretutindeni şi criticii de specialitate.

Cele două protagoniste, portretizate în primul sezon de Margherita Mazzucco şi Gaia Girace, devin prietene într-un oraş sărac, în care, pentru a-şi depăşi condiţia, fiecare alege un alt drum. Prietenia celor două fete este curioasă şi ciudată, un amestec de afecţiune şi invidie, admiraţie şi gelozie, fiecare îşi pune amprenta pe destinul celeilalte fără să-şi dea seama, cu fiecare decizie sau doar cu personalitatea lor diferită.

Producătorii serialului au muncit timp de 8 luni pentru a realiza casting-ul şi au văzut peste 9.000 de actori. Toate cele 4 fete care joacă rolurile principale sunt actriţe amatoare.



Prima TV va difuza din 5 martie, în fiecare vineri, de la ora 20.00, câte doua episoade ale serialului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.