Atacantul francez Karim Benzema şi fundaşul spaniol Sergio Ramos, accidentaţi, şi-au reluat antrenamentele, marţi, cu echipa Real Madrid, informează lequiepe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi s-au pregătit separat de restul coechipierilor lor. De asemenea revenit după o accidentare, Eder Militao a lucrat cu întregul lot madrilen.

Sergio Ramos a suferit o leziune la bicepsul femural al piciorului drept, la 17 noiembrie 2020, în meciul Spania - Germania (6-0) din Liga Naţiunilor.

Benzema a suferit o accidentare la adductori, la un antrenament, la 18 februarie. Antrenorul Zinedine Zidane speră să-l aibă pe atacant la dispoziţie la derbiul din LaLiga cu Atletico Madrid, programat duminică.

Ramos ar putea reveni pe teren la returul cu Atalanta, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, întâlnire care va avea loc la 16 martie, la Madrid (1-0, în tur, pentru Real).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.