Viorica Dăncilă a afirmat, luni seară, că nu înţelege de ce I seaduc acuzaţii că ar fi colaborat cu serviciile pentru candidature la alegerile prezidenţiale, întrucât candidatura sa a fost votată în Comitetul Executiv al PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu am colaborat cu serviciile pentru candidatura mea. Dacă ne uităm, aceeaşi colaborare i-a fost reproşată şi lui Sorin Grindeanu, şi lui Mihai Tudose. Deci nu aveam de ce să colaborez cu Serviciile pentru o candidatură care era aprobată în Comitetul Executiv al PSD. Deci cum, veneau serviciile să voteze pentru candidatura mea? Exclus acest lucru”, a declarant, luni seară, la A7TV. Întrebată de ce crede că LIviu Dragnea a acuzat-o, totuşi, de această colaborare, Dăncilă a afirmat: ”Liviu Dragnea îi acuza şi pe ceilalţi de dinaintea mea de acelaşi lucru. Nu am înţeles de ce, eu presupun că lângă Liviu Dragnea au fost oameni care efectiv au picurat anumite lucruri care nu au fost conforme cu realitatea. Nu am vorbit niciodată cu preşedintele Klaus Iohannis despre o candidatură a mea la prezidenţiale. Discuţiile cu preşedintele României au fost pe probleme guvernamentale, interinstituţionale. Nicidecum despre o candidatură a mea la Preşedinţia României”. Dăncilă afirmă că în forurile de conducere ale PSD propunerea pentru candidature sa a fost făcută de Marcel Ciolacu: ”Propunerea de candidatură a venit tot din partea PSD, iar propunerea Comitetului Executiv Naţional a fost făcută de Marcel Ciolacu, actualul preşedinte al PSD. Atunci mi-am dat seama că dacă aş fi refuzat, aş fi fost un om laş. Toţi ceilalţi preşedinţi ai PSD au candidat, iar eu, pentru că eram femeie, dădeam dovadă de laşitate şi nu mergeam mai departe”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.