Cumpărarea unei maşini noi nu te scapă de piesele ce trebuie înlocuite. La un moment dat, sunt necesare schimbări, oricât de nouă ar fi ea. Uleiul face parte din această categorie. De asemenea, defectarea anumitor piese cu înlocuire imediată, trebuie să beneficieze de schimbarea acestora cu unele noi şi nu second hand.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Orientează-te către siguranţă cu piese auto noi!

Piesele auto pot fi schimbate la mecanic sau de tine. În funcţie de dificultate, cele care necesită un mecanic trebuie duse la mecanic. Nu încerca să schimbi ceva ce nu ştii, pentru că s-ar putea să produci pagube mai mari. Pe site-ul piesenoi.ro sunt disponibile o varietate de piese auto care pot ajunge în posesia ta sau chiar a mecanicului. Efectuează comanda şi introdu adresa pentru a beneficia imediat de piesele necesare maşinii tale.

Site-ul dispune de următoarele produse: filtre, piese pentru motor, axă şi roţi montare, sisteme de frânare, roţi, suspensie, curele de distribuţie, piese pentru ambreaj. Toate acestea sunt categorii mari, care la rândul lor sunt împărţite în subcategorii. Ai parte doar de piese auto noi pe care să te bazezi atunci când schimbi ceva la maşină. Nimic nu funcţionează mai bine decât înlocuirea unei piese utilizate cu una nouă!

Dacă maşina are simptome de defectare precum instabilitate la viraje, frânare greoaie sau blocarea volanului, trebuie neaparat să faci o vizită mecanicului! Acestea, împreună cu sunetele ciudate, pot duce la defectarea completă a maşinii şi punerea în pericol a şoferului cât şi a altor participanţi în trafic. Înlocuirea pieselor defecte şi diagnosticarea problemei reale îţi poate salva viaţa! Din acest motiv, trebuie să apelezi la tot ce este nou, pentru că ai siguranţă cu piese auto noi!

Pe site-ul piesenoi.ro sunt disponibile piese consumabile si accesorii auto, pe lângă toate produsele menţionate mai sus. În această categorie se încadrează uleiuri, bujii, frână de disc, bujie incandescentă, frână tambur, antigel, seturi pentru cureaua de distribuţie şi aşa mai departe. Consumabilele sunt cele care necesită înlocuirea cea mai deasă. Periodic, în funcţie de cât de mult foloseşti maşina, anumite piese cedează sau trebuie schimbate pentru siguranţă.

Totul este mai dificil dacă ai cumpărat o maşină second hand. Nu ştii ce trebuie înlocuit la ea şi când. Pentru a nu avea probleme atunci când o foloseşti, apelează la mecanic şi acesta o va supune la tester. Cu ajutorul testerului vei putea vedea unde şi dacă sunt probleme.

Oricât de banal ţi se pare un sunet sau funcţionarea greşită a unei piese, înlocuieşte-o! Printre piesele pe care le poţi înlocui fără mecanic se numără becurile şi ştergătoarele de parbriz. Selectează de pe site-ul piesenoi.ro marca autoturismului şi accesoriile de care ai nevoie. Comanda va ajunge la tine în scurt timp şi vei putea beneficia de o funcţionare optimă a piesei defecte. De asemenea, dacă ai nevoie de accesorii pentru motociclete sau camioane comerciale, tot pe acest site vei găsi necesarul. Alege întotdeauna siguranţa, cu piese auto noi!

Contact: comenzi@piesenoi.ro

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.