Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a comentat acuzaţiile Partidului Social Democrat potrivit cărora banii ar fi fost împărţiţi în mod discreţionar numai primarilor care fac parte din formaţiunile aflate în coaliţie, susţinând că PSD a alocat banii după culoarea politică a primarilor şi că, în locul reprezentanţilor acestui partid, s-ar abţine de la declaraţii politice pe acest subiect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ludovic Orban a fost întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre faptul că PSD acuză că banii au fost împărţiţi în mod discreţionar şi în acea anexă care prevede alocarea pe proiecte locale sunt acordaţi bani cu precădere primarilor care sunt din formaţiunile aflate în coaliţie. 
 
"PSD ar trebui să tacă pe subiectul ăsta pentru că PSD a alocat banii după culoarea politică a primarilor şi a discriminat cetăţenii românii, împărţindu-i în două categorii, de cetăţeni români din localităţile cu primari PSD şi cetăţeni români din localităţile cu primari de alte culori politice. Eu m-aş abţine în locul lor la declaraţii politice pe acest subiect pentru că altfel voi fi nevoit să readuc aminte toate alocările care au fost făcute pe PNDL 1, pe CNI, pe PNDL 2, din Fondul de Rezervă al Guvernului şi ponderea alocărilor care au fost predominant către primarii PSD. Nu mai vorbesc de alocările de la consiliile judeţene care sunt controlate de PSD. Chiar am fost la Vrancea la sfârşitul săptămânii trecute, unde primarii liberali mi s-au plâns că primeau cinci mii de lei în timp ce primarii PSD primeau de ordinul sutelor de mii, dacă nu chiar milioane”, a afirmat Orban.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.