Tehnicianul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 0-2, că adversarii au câştigat pe merit. El a menţionat că este nevoie de VAR în fotbalul din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“E o lecţie pentru toată lumea şi pentru mine. Felicitări FCSB-ului, a câştigat pe merit. Suntem mândri de jucătorii plecaţi de la Botoşani, şi-au făcut datoria faţă de Botoşani, iar acum îşi fac datoria foarte bine la FCSB. A fost un arbitraj bun, dar avem nevoie de VAR. Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Tănase ’55 şi Olaru ’66.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.