Un pacient în vârstă de 80 de ani a murit duminică dimineaţă, după ce a căzut de la etajul cinci al Spitalului Judeţean Constanţa. Cadrele medicale chemate la faţa locului au făcut manevre de resuscitare, dar nu au reuşit să-l salveze pe bărbat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Anamaria Stoica, a declarat că echipe din cadrul instituţiei au fost solicitate să intervină duminică dimineaţă după ce un bărbat a căzut de la etajul cinci al Spitalului Judeţean Constanţa. 
“Am fost solicitaţi să intervenim prin apel unic la 112 în această dimineaţă la o persoană posibil căzută de la etajul cinci, în faţa Centrului de Dializă. De îndată la faţa locului au fost alertate o maşină de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa - B2. Din păcate, bărbatul în vârstă de aproximativ 80 de ani a fost declarat decedat la faţa locului în urma  protocolului de resuscitare.”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Constanţa, Anamaria Stoica.
De asemenea, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 
“În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că un pacient internat la Spitalul Judeţean Constanţa ar fi căzut în gol de la etajul 5.
Poliţiştii au identificat persoana în cauză, de 80 de ani, din municipiul Constanţa, cadrele medicale declarând decesul. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a anunţat IPJ Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.