Fred Segal, creator de modă din Los Angeles, a murit, joi, la vârsta de 87 de ani, în urma unor complicaţii după un accident vascular cerebral, potrivit KABC-TV Los Angeles, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În 1961, Fred Segal a creat o scenă de retail care a definit moda din Los Angeles şi a declanşat o schimbare revoluţionară de stil care a marcat ultimele şase decenii. Fred Segal a fost pionierul conceptului de magazin în magazin, rezultând un brand de patrimoniu, incluziune şi dragoste care au schimbat pentru totdeauna faţa retailului", a declarat compania lui Segal într-un comunicat. 

Primul magazin Fred Segal a fost deschis în 1961 în West Hollywood, devenind repede o atracţie pentru clientela de lux. 

The Beatles, Diana Ross, Bob Dylan şi Farrah Fawcett se află printre cei care au apelat la brand. Chiar şi garderoba lui Elvis Presley a fost creată de Segal timp de mai mulţi ani. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.