Comisiile de buget-finanţe ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au adoptat sâmbătă bugetul pentru Ministerul Muncii în forma iniţiatorului. Raluca Turcan a afirmat, la dezbaterile în comisii, că bugetul asigurărilor sociale de stat este cu 10% mai mare decât anul 2020 şi cu 20% mai mare decât în 2019, iar peste 4 miliarde lei au fost acordate pentru bugetul de şomaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Bugetul asigurărilor sociale de stat este cu 10% decât anul 2020 şi cu 20% mai mare decât în 2019, ceea ce nu poate decât să sublinieze dorinţa noastră de a distribui în economie mai multe fonduri, în condiţiile în care inclusiv la cei peste 4 miliarde lei acordaţi pentru bugetul de şomaj, o sumă considerabilă merge spre măsuri active pentru protejarea locurilor de muncă”, a declarat Raluca Turcan, sâmbătă la Parlament. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.