Un bărbat în vârstă de 49 de ani, fără permis, care conducea un autoturism cu numere de înmatriculare false, a lovit zece maşini parcate pe o stradă din municipiul Constanţa. Bărbatului i s-ar fi făcut rău la volan, el fiind dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, vineri seara, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Brizei din municipiul Constanţa.
 
Conform primelor cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, de 49 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ar fi avariat zece autoturisme care erau parcate.
 
"Din verificările efectuate în bazele de date, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că bărbatul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul avea montate plăcuţe cu numere de înmatriculare false”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. 
 
Bărbatului i s-ar fi făcut rău la volan, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 
 
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.