Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că, în şedinţa CGMB de vineri, este un proiect de hotărâre pe ordinea de zi care prevede demararea unui audit privind activitatea Primăriei Capitalei din ultimii 4 ani. Proiectul nu a întrunit votul consilierilor generali.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Proiectul de hotărâre privind contractarea unor servicii conexe în baza Standardelor Internaţionale de Servicii Conexe ISRS 4400, cu privire la analizarea modului în care au fost utilizate resursele financiare, precum şi cu privire la eficienţa utilizării resurselor umane pentru perioada 01.01.2017 – 31.12.2020 de către aparatul de specialitate şi entităţile din subordinea Primarului General al Municipiului Bucureşti, precum şi de către entităţile din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti nu a întrunit numărul de vorui necesar. 

S-au înregistrat 27 de voturi ”pentru”, 24 de voturi ”împotrivă” şi trei abţineri, proiectul având nevoie de votul a două treimi dintre consilieri pentru a fi adoptat. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Avem proiect de hotărâre privind un audit şi financiar şi de resurse umane şi de IT şi de funcţionare a instituţiilor. Consiliul General se angajează să facă acest audit pe activitatea Primăriei Generale din ultimii 4 ani”, a declarat Nicuşor Dan, vineri, la începutul şedinţei CGMB.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.