Congresul Naţional al PRO România, reunit în şedinţă extraordinară vineri, a decis încetarea procedurii de fuziune cu ALDE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pro România a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că forurile de conducere ale formaţiunii au votat încetarea procedurii de fuziune cu ALDE.

”Tot astăzi, Congresul Naţional a decis redenumirea şi restructurarea Biroului Executiv (BEx). Astfel, potrivit noului statut, Biroul Executiv Naţional (BEN) rămâne structura executivă a partidului, asigurând conducerea curentă şi operativă, având însă o componenţă extinsă, respectiv: preşedintele PRO România; preşedintele Consiliului Naţional; 4 prim-vicepreşedinţi; secretarul General; 10 vicepreşedinţi regionali aleşi pe cele 9 regiuni de dezvoltare şi Diaspora”, a transmis formaţiunea.

Pro România precizează că parte din BEN va fi şi preşedintele Consiliului Naţional, for ce va funcţiona ca o platformă de analiză, dezbatere şi elaborare de programe şi politici publice, precum şi de oferire a soluţiilor alternative programelor de guvernare ale partidului/coaliţiei aflate la guvernare.

”Aceste schimbări structurale au rolul de a asigura consolidarea echipei partidului, în sensul îndeplinirii misiunii PRO România de a lupta pentru ca drepturile românilor să fie respectate. Acest lucru este posibil atât cu sprijinul echipei existente, cât şi prin implicarea altor persoane care îmbrăţişează viziunea şi valorile PRO România”, a mai transmis Pro România.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.